info
Taller Montseny; Obert de dilluns a divendres, de 8h a 13h i de 15h a 19h

SERVEIS ESPECIALS

7. DANYS PER PEDREGADES

Una pedregada l’ha agafat desprevingut? Té el sostre, capó, etc. del seu cotxe ple de bonys provocats per la calamarsa?

No es preocupi, estem preparats per a reparar-ne els danys i, si la pintura no n’ha resultat afectada, mitjançant la moderna i econòmica tècnica de varilles, allisant de nou la planxa sense necessitat de repintar-la.

Veure

8. RESTAURACIÓ DE LLUMS

És habitual que a mesura que passa el temps les òptiques del seu vehicle es vagin engroguint. Això no només afecta a la seva pròpia qualitat (guanyen opacitat i el feix de llum disminueix), sinó que és una falla que sol ser causa de fracàs en moltes ITV. Estalviï’s aquest tràngol! Mitjançant un tractament eficaç i econòmic, li restaurarem el llum, recuperant l’aspecte i la qualitat originals.

Veure

9. VEHICLE DE SUBSTITUCIÓ

Som plenament conscients que quedar-se sense cotxe pot suposar un trasbals important en la seva vida quotidiana.

Disposem de vehicles de cortesia per tal que el seu dia a dia no es vegi afectat.

Veure

10. RESTAURACIÓ DE VEHICLES CLÀSSICS

En els darrers temps ha crescut l’afició pel cotxe clàssic, ja sigui per a restaurar vehicles o per a conservar els seus components en el millor estat possible. A Taller Montseny estem preparats per ajudar-lo i assessorar-lo en tot el que tingui a veure amb la cura del seu clàssic.

Veure

11. PINTURA DE QUADRES DE BICICLETA

Els amants dels pedals també són sempre ben rebuts a Taller Montseny.
Si el quadre de la seva bicicleta ha sofert el pas dels anys i vol tornar-lo a veure lluir, no s’ho pensi i faci’ns una visita!

Veure

12. PINTURA DE LLANDES

Les llandes, per la seva naturalesa, estan exposades a tota mena de cops, fregades, etc.. més que qualsevol altre component del seu vehicle. Paral·lelament, el seu preu acostuma a ser elevat. Consideri la possibilitat de reparar-les i de retornar-les al seu aspecte original, no se’n penedirà.

Veure

13. PINTURA DE PECES DE MOTO

Carenats, dipòsits,... no és gens inusual veure aquestes peces a punt de ser pintades a la nostra cabina. Acosti’s i consulti’ns, segur que el resultat el satisfà.

Veure